Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 3351-02

Cursus Ontwerp je eigen website - WordPress voor beginners

Cursus Ontwerp je eigen website - WordPress voor beginners
Cursuscode: 3351-02

WordPress is het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke content managementsysteem voor het maken van websites. Met WordPress bouw je gratis, snel en efficiënt een fraaie website. WordPress wordt voor veel verschillende websites gebruikt. Van een persoonlijke blog tot een website of webshop.

Tijdens deze cursus maak je kennis met alle facetten van dit populaire software systeem. Naast de theorie ga je vooral zelf met WordPress aan de slag om een eigen oefenwebsite te maken, zodat je snel vertrouwd raakt met dit systeem en de vele mogelijkheden. Ben je ervaren met beeldbewerking dan is dat een voordeel. Verder kun je uitstekend internetten, e-mailen, ben je vaardig met bestandsbeheer en tekstverwerking en goed bekend met computerterminologie.

Woensdag 2 juni 2021
5 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 130,00
Dhr. G. (Gertjan) Fikkert
19:30 - 22:00
Locatie: Bibliotheek Westland 's-Gravenzande (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
G. (Gertjan) Fikkert
G. (Gertjan) Fikkert
Gertjan Fikkert heeft zijn hele werkzame leven als ICT-er gewerkt. De afgelopen acht jaar heeft hij in Wordpress diverse websites gebouwd en onderhouden. Inmiddels is hij nu vier jaar actief als (ICT) vrijwilliger bij de VU Westland. In deze cursus wil hij u graag kennis laten maken en op weg helpen met de bouw van uw eigen website in Wordpress.