Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5336-01

Cursus Digitaal tekenen

Cursus Digitaal tekenen
Cursuscode: 5336-01

In deze cursus leer je hoe je kunt tekenen en schilderen op een tablet. Je leert handige trucs om het meeste uit je digitale werk te halen. Denk aan hoe je lagen gebruikt, hoe je verschillende materialen zoals potlood, aquarel, olieverf, etc. na kunt bootsen en hoe je effecten toepast om je werk eruit te laten springen.

De docent zorgt voor een kleine handleiding met extra uitleg over de programma’s met behulp van video's. Deze wordt per mail verstuurd.

Voor laptops en tekentablets wordt gezorgd.

Les 1: Interface van de software
Les 2: Brushes en penseel keuzes
Les 3: Maskers en lagen gebruiken
Les 4: Filters en effecten
Les 5: Eindoefening

Neem ter inspiratie alvast een kijkje op https://www.artstation.com/fabiennezuijdgeest en op https://www.instagram.com/fabiennesdrawings/

Voor de cursisten zal ik een kleine handleiding opstellen met video’s met nog meer extra uitleg over de programma’s. Deze kan het beste digitaal worden verstuurd ivm de video’s.
Donderdag 28 januari 2021
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 90,00
Mw. F.P.M. (Fabienne) Zuijdgeest
19:30 - 21:30
Locatie: Bibliotheek Westland 's-Gravenzande (klik hier voor de adresgegevens)
F.P.M. (Fabienne) Zuijdgeest
F.P.M. (Fabienne) Zuijdgeest
Hallo, ik ben Fabienne Zuijdgeest en sinds ik jong was, ben ik altijd al creatief bezig geweest. Het begon met tekenen, kleuren en knutselen en dit heeft uit mogen groeien naar onder andere portret tekenen, schilderen, animatie en natuurlijk digitaal tekenen en schilderen. Ik heb door de jaren heen zelf veel portret tekeningen gemaakt voor kennissen die het leuk vonden om dit te hebben. Het is altijd mooi hoe waardevol zo'n tekening kan zijn voor personen. Ik deel graag mijn opgedane kennis bij VU Westland met de groep en kijk er naar uit om deze cursus te mogen geven! Mijn werk is te vinden op https://www.artstation.com/fabiennezuijdgeest en op https://www.instagram.com/fabiennesdrawings/.