Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 4234-01

Verdiepingscursus Photoshop

Verdiepingscursus Photoshop
Cursuscode: 4234-01

Tijdens de cursus bouwen we verder op de basisvaardigheden in Photoshop. Het is raadzaam eerst de basiscursus bij VU Westland te volgen als je nog geen basiskennis hebt in Photoshop. Gedurende de cursus leer je afbeeldingen op efficiënte en met verschillende technieken uitsnijden, achtergronden veranderen, complexe vormen maken, afbeeldingen vervormen en complexe kleurbewerkingen en filters maken.

Bij twijfels over jouw kennisniveau kun je contact opnemen met Kevin en Fabienne door te mailen naar info@graphiccourse.nl

De docent zorgt voor de GraphicCourse Photoshop Hulpgids, welke volledig is afgestemd op de cursus. In dit boek kun je in je eigen tempo teruglezen wat in de cursus is behandeld. Alle behandelde knoppen en functies worden stap voor stap uitgelegd. Deze gids wordt digitaal per mail verstuurd.

Voor laptops wordt gezorgd.

Les 1: Herhaling basisprincipes
Les 2: Complexere vormen maken
Les 3: Uitsnijden met maskers
Les 4: Uitsnijden met paden
Les 5: Achtergronden vervangen
Les 6: Complexe belichting

Neem ter inspiratie alvast een kijkje op https://graphiccourse.nl/

Donderdag 20 mei 2021
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 135,00
Mw. F.P.M. (Fabienne) Zuijdgeest, Dhr. K.A. (Kevin) Bastiaenen
19:30 - 21:30
Locatie: Bibliotheek Westland 's-Gravenzande (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
F.P.M. (Fabienne) Zuijdgeest
F.P.M. (Fabienne) Zuijdgeest
Hallo, ik ben Fabienne Zuijdgeest en sinds ik jong was, ben ik altijd al creatief bezig geweest. Het begon met tekenen, kleuren en knutselen en dit heeft uit mogen groeien naar onder andere portret tekenen, schilderen, animatie en natuurlijk digitaal tekenen en schilderen. Ik heb door de jaren heen zelf veel portret tekeningen gemaakt voor kennissen die het leuk vonden om dit te hebben. Het is altijd mooi hoe waardevol zo'n tekening kan zijn voor personen. Ik deel graag mijn opgedane kennis bij VU Westland met de groep en kijk er naar uit om deze cursus te mogen geven! Mijn werk is te vinden op https://www.artstation.com/fabiennezuijdgeest en op https://www.instagram.com/fabiennesdrawings/.
K.A. (Kevin) Bastiaenen
K.A. (Kevin) Bastiaenen
Hoi! Wij zijn Kevin en Fabienne, grafisch software trainers en wij helpen (beginnende) creatievelingen met het leren werken in grafische software, met behulp van persoonlijke praktische trainingen in de software, zodat (beginnende) creatievelingen de grafische vaardigheden leren die nodig zijn om zelf ongeremd grafisch werk en video's te kunnen maken. Als je Photoshop wilt leren, weten we namelijk uit eigen ervaring wat een verschil het maakt om iemand aan je zij te hebben om je alles uit te leggen. Daarom geeft het ons veel plezier om onze kennis te delen tijdens de cursus. Wat voorbeelden van ons Photoshop werk is hier te vinden: https://www.graphiccourse.nl/portfolio