Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2252-01

Cursus Musicals

Cursus Musicals
Cursuscode: 2252-01

Houd je van zingen? Doe mee met de cursus “Musicals!”. Verbeter je zangkunst, begin aan de basis van acteren en ervaar musicaltechnieken op  het podium.

In de lessen komt de geschiedenis van musical theater, stukken en uitvoeringen voorbij. Uit ieder decennium behandelen de docenten een musical. Aan de hand van basis zangtechnieken, podiumpresentatie en door het gezamenlijk uitvoeren van musicalnummers ervaar je de geschiedenis van meer dan een eeuw musical.

De evolutie van het begin van musicaltraditie tot en met de moderne musical ondervind je aan den lijve en met deze lessen daag je jezelf uit om deel van deze magie te worden.

De docenten zijn de ervaren regisseur Jonathan Geenen en “musical director” Frieda Jacobowitz. Samen geven zij de lessen op zaterdagmiddagen.

Deze cursus is ontwikkeld samen met Muziekmeesters Westland. Pianobegeleiding is aanwezig.

De volledige cursus bestaat uit 16 lessen, namelijk 4 introductielessen (€ 76,-) en 12 vervolglessen (€ 228,-). Als je 16 lessen in één keer boekt, krijg je korting en betaal je € 286,- in plaats van € 304,-. Wil je gebruik maken van deze korting, vermeld dit dan op het inschrijfformulier in het opmerkingenveld. 

Zaterdag 9 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 15:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 228,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. J. (Jonathan) Geenen, Mw. F. (Frieda) Jacobowitz
15:30 - 17:00
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Jonathan) Geenen
J. (Jonathan) Geenen
F. (Frieda) Jacobowitz
F. (Frieda) Jacobowitz