Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Open Dag 2 september 2020

06 april 2020

Woensdag 2 september 2020 houdt VU Westland Open Dag. Er zijn korte presentaties, mini-workshops en introductielessen. De docenten geven je graag antwoord op je vragen. Je kunt je ook direct online inschrijven. VU Westland biedt jaarlijks bijna 200 cursussen aan. Er is veel variatie om je te vermaken. Of om creatief en ontspannen bezig te zijn of... om jezelf uit te dagen. Uiteraard vindt deze Open Dag plaats afhankelijk van de dan geldende maatregelen tegen het coronavirus. 

Lees meer

Cursussen VU Westland tot en met 28 april uitgesteld

02 april 2020

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus, willen wij u informeren dat alle lopende cursussen van VU Westland zo veel mogelijk online verder gaan. Dit geldt met name voor de talencursussen. Daar waar mogelijk zijn/worden ook andere cursussen online hervat. Over de nieuw te starten cursussen worden de cursisten ingelicht of hun cursus door kan gaan.

Lees meer

Extra Nieuwsbrief maart

16 maart 2020

De VU heeft een extra Nieuwsbrief gemaakt waarmee we iedereen op de hoogte houden over de maatregelen die wij nemen ten aanzien van het coronavirus. Naast alle berichtgevingen over de coronacrisis hebben we ook een leuk nieuwtje te melden. We zijn achter de schermen bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe cursusseizoen. Het kriebelt van de leuke nieuwe cursusideeën die we vanaf september gaan aanbieden. Klik hier om de Nieuwsbrief te bekijken 

Lees meer

Nieuwsbrief februari

17 februari 2020

Wekelijks starten er weer inspirerende, leerzame en leuke cursussen en workshops bij de VU. In deze nieuwsbrief lees je wat er de komende weken van start gaat. Van welke cursus of workshop word jij blij? Welkom!
Veel leesplezier met de nieuwsbrief

Lees meer

Nieuw gezicht bij de VU!

23 januari 2020

Graag wil ik me aan jullie voorstellen: mijn naam is Diana de Bruijn. Deze maand ben ik begonnen als marketing- en communicatiemedewerker bij VU Westland. Ik werk op maandag- en donderdagmorgen vanuit ’s-Gravenzande. 

Ik ben geboren en getogen in het Westland en heb een breed netwerk. Voor VU Westland wil ik graag verder bouwen aan het behaalde succes van vorig jaar met meer workshops, cursussen en cursisten. 

In mijn vrije tijd ga ik graag PowerWalken in de natuur. Over het onderwerp ‘montessorionderwijs’ raak ik niet uitgepraat. 

Lees meer

Programma Open Dag 4 september 18.30- 20.30 uur

04 september 2019

Vanavond is het zover, dan is de Open Dag van VU Westland.
De Open Dag vindt plaats op onze hoofdlocatie aan de Kon. Julianaweg 158 in ’s-Gravenzande en is van 18.30 – 20.30 uur.
Klik hier voor de plattegrond met indeling van de lokalen.
Naast persoonlijke informatie die onze docenten aan je kunnen geven, zijn er ook verschillende presentaties gepland:
PRESENTATIES:
Lokaal 2:
18.45 uur Filosofie

Lees meer

Nieuwsbrief september

02 september 2019

Het cursusseizoen is weer gestart! Een kleine impressie van ons cursusaanbod vind je in deze nieuwsbrief 

Lees meer

NIEUWSBRIEF JULI

24 juli 2019

Kom ook sfeer proeven tijdens de Open Dag van VU Westland op woensdagavond 4 september van 18.30 tot 20.30 uur, op onze hoofdlocatie Kon. Julianaweg 158 in 's-Gravenzande. De leraren staan graag voor je klaar om je uitleg en informatie te geven. Je kunt ook deelnemen aan leuke korte presentaties! In onze nieuwsbrief lees je alvast over de cursussen die vóór de Open Dag starten! Lees hier de nieuwsbrief.

Lees meer

Verslag van de Open Dag bij de VU

14 september 2018

Woensdag 5 septemebr was de Open Dag van de VU.

Meer dan 200 belangstellende bezochten deze avond met veel workshops en presentaties. WOS in jouw buurt maakte een verslag:
Klik hier om het filmpje te bekijken

Lees meer

Nieuwsbrief van september

01 september 2018

Woensdag 5 september is de Open Dag bij VU Westland met heel veel presentaties, miniworkshops en introductielessen! 
Haal de brochure bij de bieb of de VU! Natuurlijk kun je ook gelijk online inschrijven.
Meer dan 100 cursussen om jezelf uit te dagen, te vermaken, creatief of ontspannen bezig te zijn. Er zit vast iets voor jou bij! Lees hier de nieuwsbrief.

Lees meer

Pagina's