Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1252-11

Frans conversatie 1 overdag

Frans conversatie 1 overdag
Cursuscode: 1252-11

In de cursus conversatie niveau 1 ga je het spreken en begrijpen van de Franse taal oefenen. We gaan je stap voor stap de kunst van het converseren aanleren. Heb je minstens 4 jaar Frans gehad en kunt al zinnen maken, maar nog niet foutloos of vloeiend? Dan is deze cursus een aanrader voor jou! In de lessen werken we ook aan het toepassen van de grammatica tijdens het spreken. De nadruk ligt op het je verstaanbaar maken in allerlei situaties en minder op het “correct” spreken.  Ook trainen we de luistervaardigheid.

Je krijgt kleine opdrachten als huiswerk: een dialoog om te leren, of een oefening om de grammatica of de geleerde woordenschat vast te leggen. In de klas doen we taalspellen om de grammatica en woordenschat te leren, voorbeeld-dialogen voor rollenspellen, de Franse televisie stap voor stap leren volgen en nog veel meer interactieve taalactiviteiten.

Bij deze cursus wordt het lesmateriaal verzorgd door de docente.

Wil je weten op welk niveau je de Franse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets https://voyagesnieuw.nl/voyages-2-nieuw/instaptoets/ 

 

Dinsdag 22 september 2020
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 278,00 plus € 5,00 materiaalkosten. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M.A. (Marie-Anne) Grifgneé
13:30 - 15:00
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
M.A. (Marie-Anne) Grifgneé
M.A. (Marie-Anne) Grifgneé