Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1253-11

Frans conversatie 2 overdag

Frans conversatie 2 overdag
Cursuscode: 1253-11

Vive la France! Deze cursus conversatie niveau 2 gaat over converseren, gezelligheid en .... Frankrijk!

Je hebt minstens 5 jaar Frans gehad, je kunt eenvoudige gesprekken aangaan. Je wilt nu correcter spreken en je woordenschat uitbreiden. In deze cursus leer je de Fransen in hun gesprekken onder elkaar te begrijpen. Elke week genieten van een gezellige ochtend in de Franse sfeer. Je krijgt kleine opdrachten als huiswerk: een tekst om te lezen, de opdracht om vragen te formuleren of een verhaal te schrijven, of oefeningen om de grammatica vast te leggen.

In de klas gaan we zingen, rollenspellen en grammaticaspellen doen, leer je nuttige woordenschat en uitdrukkingen, kijken we naar Franse televisie en gaan in gesprek over teksten over cultuur, actualiteit en de sociale aspecten in Frankrijk. We bespreken wat we hebben begrepen en niet, vergelijken met het Nederlands en geven onze mening. Deze cursus biedt je ook de mogelijk te oefenen om een presentatie in het Frans te geven, de docente begeleid je daar graag bij om een goede en voor iedereen leerzame presentatie te brengen.

Bij deze cursus wordt het lesmateriaal verzorgd door de docente.

Wil je weten op welk niveau je de Franse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets https://voyagesnieuw.nl/voyages-2-nieuw/instaptoets/ 

Dinsdag 22 september 2020
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 278,00 plus € 5,00 materiaalkosten. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M.A. (Marie-Anne) Grifgneé
11:15 - 12:45
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M.A. (Marie-Anne) Grifgneé
M.A. (Marie-Anne) Grifgneé