Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1255-11

Frans conversatie 3 overdag

Frans conversatie 3 overdag
Cursuscode: 1255-11

In deze cursus Frans conversation niveau 3 gaan we luisteren, debatteren en presenteren.

Je hebt al minstens 5-6 jaar Frans gehad en kunt zich al goed verstaanbaar maken in het Frans. Je wilt nu vooral je woordenschat uitbreiden en bijhouden, de Fransen in hun gesprekken onder elkaar leren begrijpen. En ook jezelf in situaties en over allerlei onderwerpen verstaanbaar kunnen maken.

Je krijgt kleine opdrachten als huiswerk: een tekst om te lezen, een opdracht om vragen te formuleren of een verhaal te schrijven, of oefeningen om de grammatica te herhalen.

In de klas doen we ludieke taaloefeningen, behandelen we krantartikelen en het internet. We kijken naar korte documentaires van de Franse televisie over cultuur, actualiteit, en sociale aspecten in Frankrijk. Over die onderwerpen gaan we vervolgens in gesprek: wat hebben we begrepen, hoe werkt het, en we geven onze mening.

Cursisten geven in deze cursus regelmatig korte presentaties over cultuur en actualiteit, die vervolgens tot een conversatie leiden.

Bij deze cursus wordt het lesmateriaal verzorgd door de docente.

Wil je weten op welk niveau je de Franse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets https://voyagesnieuw.nl/voyages-2-nieuw/instaptoets/ 

 

Dinsdag 22 september 2020
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 278,00 plus € 5,00 materiaalkosten. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M.A. (Marie-Anne) Grifgneé
9:35 - 11:05
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
M.A. (Marie-Anne) Grifgneé
M.A. (Marie-Anne) Grifgneé